Iskustva ljudi


SNJEŽANA KESIĆ (47 godina)
NOVSKA, Kralja Tomislava 8
Dijagnoza: Uznapredovali karcinom 2007.
Lezije – metastaze na jetri 2013.
U Novskoj, 3. rujna 2014. godine

Poštovani,
S osobitim zadovoljstvom i osobnom odgovornošću za točnost podataka, obavještavam Vas da imam podatke o učinkovitosti Vašega antiparazitnog programa (ulje crnog oraha, pelin i ulje klinčića) na moje liječenje metastaza – lezija na jetri.

Zbog navedenih metastaza liječim se kemoterapijama, kontinuirano bez pauza, od 8. siječnja 2013. godine tako da sam od sječnja 2013. do jučer primila ukupno 39 kemoterapija.

Vrste kemoterapija su se mijenjale, ali tijelo nikako nije bilo „u odgovoru“ (medicinski termin) tako da nije dolazilo do poboljšanja, već su i lezije i markeri ili stagnirali ili rasli.

Tako sam, 20.06.2014., došla do veličine lezija od 6 cm i markera CA 15-3 = 664,1.

Božjom providnošću, na internetu sam našla Vašu ponudu antiparazitnog progarama i odmah ga naručila.

Sjećate se možda da sam Vam prilikom narudžbe samo ponavljala: možete li poslati sutra, možete li poslati sutra … kao da mi je nešto govorilo kako će mi to pomoći.

Obzirom da mi je termin slijedeće kemoterapije bio za petnaestak dana, odlučila sam u tom razdoblju provesti Vaš antiparazitni program. I naravno, Vi ste ga odmah poslali, a ja disciplinirano, prema rasporedu za oboljele od raka, primijenila.

Napominjem, dio čišćenja jetre gorkom solju nisam primijenila jer tako piše u uputama za nas s lezijama na jetri.

Ciklus mojih sadašnjih kemoterapija traje do 23.10.2014. i nakon toga se vade markeri i ostale pretrage, no ja sam si već 29.08. izvadila markere i otišla na ultrazvuk – da ja vidim do kud smo došli s antiparazitnim programom.

I došli smo, vjerujem, na pravi put: tumorski markeri su mi se smanjili na 300, znači smanjili su se za 55%, a lezije su mi se smanjile za 30%. Obzirom da liječnici smatraju uspjehom i samu stagnaciju metastaza – ovo je veliki uspjeh.

Nastavljam s antiparazitnim programom jer mi je sada očito, nakon godinu i osam mjeseci, da tijelo u odgovoru i preporučujem ga svima čiji je životni stav da se za sebe treba boriti, a ne prekrižiti ruke i očekivati da to netko učini umjesto vas.

Poštujem službenu medicinu, ali ne prihvaćam njihov stav liječenja metastatskog karcinoma.

O iskustvu s Vašim antiparazitnim programom svaki put pričam oboljelima u onkološkoj dnevnoj bolnici, i to s toliko opravdanog žara za borbu, da me medicinske sestre ponekad moraju utišavati.

Uz zahvalu Vama i Božjoj providnosti koja me uputila na Vašu stranicu na internetu, šaljem ovaj tekst ohrabrenja i najljepše želje za ozdravljenje svim oboljelima, a posebno se danas prisjećam moje drage rođakinje pokojne Marine Ljevačić, s kojom bih danas, uvjerena sam, slavila njezin 53. rođendan da smo, tijekom njezine borbe s karcinomom, znale za Vaš antiparazitni program.

Srdačno Vas pozdravljam!
Snježana Kesić

P.S. Jutros sam ponovno naručila Vaš antiparazitni program (ovaj put smirenijim glasom). Idemo dalje!

Zahvaljujem na antiparazitnom programu koji je pomogao u snižavanju viskog krvnog tlaka i smanjio učestale napade genitalnog herpesa.
– Zlatimir K.

Javljam se da kazem da me je sunce ogrijalo nakon sest godina mucenja sa jednim odvratnim parazitom ( Amebom) koja je bila stalni gost u mom organizmu svih ovih godina,a svoje zile prosirila na moju jetru i ostale organe.Pila sam razne lijekove, cajeve, koristila razne aparate i preparate, nikad me nije htjela napustiti sve dok joj ovi divni ljudi iz ,,Alternative za Vas’’ nisu ozbiljno zaprijetili svojim Antiparazitskim programom.

Evo me kao nova sa nalazima u ruci koji su uredni. Ni traga ni glasa od Amebe. Zelim se zahvaliti svima. Pelinu,orahu i karanfilcicu. VELIKO HVALA gospodinu Zdenku i gospodji Svetlani, a za ostale poruka: ,,dok je vijeka ima i lijeka,, A*L*T*E*R*N*A*T*I*V*A Z*A V*A*S
– Mirela

Antiparazitni program je odličan, provela sam ga uz čišćenje jetre i osjećam se odlično. Hvala na znanju koje ste nam pružili kao i mogućnosti da ostanemo zdravi ili popravimo zdravlje. Ja na primjer, imam problem sa alergijama na pelud, slabim imunitetom, ali otkad sam ovo obavila nestala mi je alergija i osjećam se savrseno a smatram da će i bolje biti jer sam nedavno zavrsila sa programom. Preporučam svakome jer će samo time dobiti nikako izgubiti.
– Tanja

Imam jako dobra iskustva sa antiparazitnim programom. Patim od alergija, zbog toga sam i odlučio probati sa ovim proizvodom. Nakon 10 dana uzimanja alergije su se totalno smanjile, gotovo nestale. Poboljšala mi se probava i normalizirala se stolica. Također mi se poboljšala cirkulacija, a i kompletno stanje organizma. Ali najviše me je iznenadilo da mi se smanjio visoki tlak – ne pijem više tablete!
– Zdravko Peko

Osecam potrebu da Vam javim da sam izuzetno zadovoljna antiparazitnim programom i ciscenjem jetre. Psorijaza mi je potpuno nestala!!! jako sam srecna i zadovoljna. Pored antiparazitnog programa pila sam svaki dan po 1/2 litra caja od koprive i svaki drugi dan caj od korena cicka. nikada se nisam namazala kortikosteroidima (za koje moderna medicina smatra da su neophodni u lecenju psorijaze). Pisem Vam ovo da biste preneli moja iskustva onima koji muku muce sa ovom bolescu…
Veliki pozdrav,
– S.S.

Što se tiče parazit programa imam iskustva u lečenju galopirajućeg karcinoma od koga je bolovao moj svekar. Bio je na samrti kada sam preko prijatelja dobila knjigu dr. Clark i preko alternativinog sajta naručila dve količine parazit programa. Držali smo se uputstva i počeli sa po 1 kapi crnog oraha, 1 kapsulom pelina itd. Za samo tri dana moj svekar je ustao iz kreveta, a nakon dvadeset dana snimci i nalazi su bili potpuno iznenadjujući! Bio je potpuno zdrav, bez traga galopirajućeg kancera! Uradio je sve ostalo, čišćenje jetre, čak je ispio (za svaki slučaj) dozu i protiv trakavice! Posle našeg slučaja, preporučili smo svima ove čarobne biljke i ko je ispio na vreme a bio bolestan od ove bolesti, ozdravio je. Napomenula bih još da je moja komšinica izlecila i kancer i dijabetis!!!!!
– Zorica Bašević

Ako imate helikobakteriju, probajte sa antiparazitnim programom. Meni je pomogao. Imam problema sa želudcem od kada znam za sebe, a za bakteriju zan unatrag 15 god. U proljeće sam pila antiparazitni program i sada više nemam H.Pylori.
– S.K.

Moram priznati da mi je trebalo dugo vremena da shvatim da bi i ja trebao uzeti antiparazitni program. Nisam nešto boležljiv čovjek, i mislio sam da je to samo za bolesne. Vjerovao sam da u mom tijelu nema parazita. Na kraju kada sam napravio antiparazitno čišćenje oduševio sam se učinkom, i shvatio da moje tijelo i nije baš tako čisto kako sam mislio. Posebno sam bio zapanjen učinkom čišćenja jetre, zaista je jako puno kamenca pomiješanog sa kolesterolom izašlo van. Preporučio bi da svatko bio zdrav ili bolestan napravi bar jedanput godišnje čišćenje od parazita.
– Zdenko Pasarić

Doktor mi je rekao da ću zbog iznimno jake alergije morati piti ketotifen do kraja života. Kad sam shvatila da zapadna medicina samo olakšava simptome, a ne liječi bilo mi je jasno da moram ići dalje. Vjerovali ili ne da sam poboljšanje osjetila drgug dana čišćenje. U popodnevnim satima otišla sam u šetnju i u čudu i sa odušeljenjem propješačila sam veću uzbrdicu bez napadaja kašlja i gušenja.
– A.S.

Upravo sam dobio nalaz krvi i moram Vam se zahvaliti jedino mi je vaš antiparazitni program i čišćenje jetre pomoglo. Smanjio sam kolesterol sa 8,7 na 6,0 i to samo nakon jednog čišćenja jetre. HVALA!
– I.B.

Moj muz ima vec duze vrijeme probleme s jako povisenim trigliceridima i holesterolom. Prije mjesec dana poceo je s anti-parazit programom po Dr. Clark i s dijetom koja odgovara pov. trigliceridima (znaci izbacili smo mnoge stvari iz prehrane a pojacali unos svjezeg voca i povrca). Prije sedam dana (dalke 3 sedmice nakon pocetka ovog programa) radio je nalaz krvi i jucer je isao na konsultacije kod specijaliste.Ukratko, doktorica nije mogla vjerovati rezultatima. Sve vrijednosti su skoro vec sada na normali. Trigliceridi se bili vise od dvostruko poviseni, a sada su na gornjoj granici. I sve to bez njemu propisanih (hemijskih) tableta za holesterol.

Svima preporucujem anit-parazitni program. Naskoditi ne moze, a moze vas jako prijatno iznenedaiti odlicnim ucinkom/rezultatim!

– Belma

15% popusta
Poklon uz narudžbu
10% popusta
Poklon uz narudžbu
12% popusta
Poklon uz narudžbu
Nema popusta
Poklon uz narudžbu
Malo je falilo!
15% popusta
Iskoristi priliku i osvoji nagradu!
Unesi svoju email adresu i zavrti kolo. To je tvoja šansa da osvojiš vrijednu nagradu
Naša pravila:
  • Samo jedna igra po korisniku