Imate kronične infekcije i viroze? U pomoć stižu prirodni antibiotici!


Jeste li znali da uzrok kroničnih infekcija mogu biti ne samo virusi i bakterije, već i paraziti? Rješenje se krije u prirodnim antibioticima i antiparazitnom programu dr. Clark

Nikako se ne možete riješiti infekcija urinarnog trakta, sinusitisa, upale grla ili kandide?

Iako ste uzimali antibiotike i druge lijekove, upale vam se stalno vraćaju?  

Nova su istraživanja pokazala da pretjerana upotreba antibiotika može trajno oštetiti vašu crijevnu mikrofloru, stoga ih zaobilazite u širokom luku. Oni, naime, uništavaju dobre bakterije u vašim crijevima, koje su iznimno važne za vaše cjelokupno zdravlje i imunitet.

Uostalom, zašto biste uzimali antibiotike kada postoje odlična prirodna rješenja za bakterije, viruse i gljivice – bez opasnih posljedica i nuspojava! Riječ je o prirodnim antibioticima koji su se koristili u prošlosti, a s pojavom farmaceutskih antibiotika su, nažalost, pali u zaborav.

U nastavku doznajte koji su to najbolji prirodni antibiotici koji će vašem organizmu dati snažan poticaj u borbi protiv raznih bakterija, virusa, gljivica i parazita.


5 prirodnih saveznika protiv kroničnih infekcija


1. Sirovi češnjak

Poznato je da je češnjak, i to osobito u sirovom obliku, pravi prirodni antibiotik. Istraživanja su otkrila da je češnjak moćan i djelotvoran protiv bakterija, poput E. coli i Salmonelle.

Aktivna tvar iz češnjaka alicin ima snažna antimikrobna svojstva. U drevnoj kineskoj i ayurvedskoj medicini češnjak se stoljećima koristi kao lijek.

Konzumirajte češnjak što češće. Najbolje je da ga jedete sirovog jer su u njemu očuvana sva njegova izvanredna ljekovita svojstva. 

2. Ulje origana

Ulje origana pokazalo se jako djelotvornim kod raznih infekcija i gljivičnih oboljenja, poput kandide. Najsnažnije antibiotsko djelovanje ima ulje koje se dobiva iz divljeg origana (lat. Origanum vulgare).

Istraživanja su pokazala da ovaj prirodni antibiotik djeluje i protiv gram-pozitivnih i protiv gram-negativnih bakterija, a to znači da djeluje na širok raspon infekcija.

Ulje origana odličan je izbor i kod upala grla i općenito infekcija gornjeg dišnog trakta, kao i alergija.


3. Manuka med

Svaki je prirodni med izvrstan lijek za vaš organizam, no manuka med pravi je prirodni eliksir. On ima snažna antimikrobna i antibakterijska svojstva. Zahvaljujući niskoj pH-vrijednosti, ovaj med sprečava rast i razmnožavanje bakterija te na taj način suzbija upale i infekcije u vašem organizmu.

Tražite manuka med iznimne kakvoće, stoga provjerite njegov jedinstveni manuka faktor (UMF), koji bi trebao iznositi između 12 i 16. Što je viši spomenuti faktor, to med ima snažnije antibakterijsko i terapeutsko djelovanje.   

4. Kajenski papar

Kajenski papar tisućljećima se koristio u ljekovite svrhe i kao moćni prirodni antibiotik. Dobiva se od fino mljevenih ljutih papričica, a svoja ljekovita protuupalna svojstva najviše duguje aktivnoj tvari – kapsaicinu.

Pokazao se osobito djelotvornim kod ženskih vaginalnih gljivičnih oboljenja poput kandidijaze te kod upale krajnika i upale uha.

5. Antiparazitni program dr. Hulde Clark

Jeste li znali da uzrok vaših kroničnih tegoba može biti i višak parazita u organizmu? Oni ispuštaju toksine i slabe vaš imunitet pa vaš organizam postaje mamac za viruse, gljivice i bakterije.

Poznata američka liječnica dr. Hulda Clark u svojoj knjizi „Lijek za sve bolesti“ kaže kako većinu oboljenja, pa tako i kronične infekcije, uzrokuju paraziti i toksini u našem organizmu.

Paraziti dodatno oslabljuju organizam te se on više ne može učinkovito boriti protiv bolesti. To može biti i jedan od razloga zbog kojih se vaše bakterijske infekcije ili viroze neprestano ponavljaju. 

Antiparazitni program dr. Hulde Clark sastoji se od tri moćna antiparazitna prirodna sastojka, a to su pelin, ulje klinčića i tinktura crnog oraha. 

Pelindjeluje tako da zaustavlja rast i širenje parazita te potiče njihovu eliminaciju iz organizma.

Klinčić,osim što uništava jajašca parazita, usto snažno djeluje protiv bakterija, virusa i gljivica poput kandide te ima antimikrobna svojstva.

Crni orah također čisti organizam od parazita i oslobađa vas gljivičnih infekcija.

Saznajte više o antiparazitnom programu>


Recept

Antibiotski pripravak od češnjaka, meda i kajenskog papra (protiv bakterija i virusa)

Imate li neku bakterijsku ili virusnu infekciju, poput gripe, upale grla ili sinusitisa, isprobajte ovaj prirodni recept. 

Zgnječite 1 češanj češnjaka te ga ostavite da odstoji 15 minuta kako bi se otpustilo više alicina. Potom ga pomiješajte s 1 žlicom manuka meda i ½ žličice kajenskog papra.

Uzmite ¼ pripravka te progutajte zajedno s malo tople vode, zatim ponavljajte dok ne potrošite pripravak.

Uzimajte ovaj pripravak 2-3 puta dnevno svaki dan sve dok vam se simptomi upale ili infekcije ne povuku. Ako nakon višednevnog uzimanja ovog prirodnog lijeka ne bude bolje, obratite se liječniku.  

15% popusta
Poklon uz narudžbu
10% popusta
Poklon uz narudžbu
12% popusta
Poklon uz narudžbu
Nema popusta
Poklon uz narudžbu
Malo je falilo!
15% popusta
Iskoristi priliku i osvoji nagradu!
Unesi svoju email adresu i zavrti kolo. To je tvoja šansa da osvojiš vrijednu nagradu
Naša pravila:
  • Samo jedna igra po korisniku